2549 TÜBİTAK – Polonya Ulusal Araştırma ve Geliştirme Merkezi (NCBR) İkili İşbirliği Çağrısı Açıldı!

TÜBİTAK ile Polonya Ulusal Araştırma ve Geliştirme Merkezi (National Centre for Research and Development-NCBR) arasında açılan çağrı ile Türkiye ve Polonya’dan sanayi kuruluşları tarafından birlikte yürütülecek olan Ar-Ge ve Yenilik projeleri desteklenecektir. Ülkemiz üniversitelerinin, kamu kuruluşlarının ve araştırma merkezlerinin/enstitülerinin, sanayi kuruluşları ile ortak olarak projelerde yer alması mümkündür. 4 Mart 2024 tarihine kadar açık kalacak […]

StartHub Klübümüz Üye Alım Çalışmalarını Tamamladı.

Teknoloji Transferi ve girişimcilik konuları başta olmak üzere ilgili hususlara da farkındalığı arttırmak amacı ile TTO öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından kurulan StartHub klubü  18-22 Aralık tarihleri arasından üniversitemiz sosyal tesislerinde stant kurmuş, öğrencilerimize kulüp faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmış ve üye toplama çalışması yürütmüştür.