3. AR-GE Proje Pazarı Etkinliği Erzincan’da Gerçekleştirildi

Anadolu Üniversiteler Birliği himayesinde, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen AR-GE Proje Pazarı etkinliği, 20 Mayıs 2024 tarihinde büyük bir katılımla gerçekleşti. Etkinlikte, 15 üniversiteden akademisyen, öğrenci ve girişimciler yer aldı.

Etkinlik, girişimcilik ekosistemine hız kazandıracak çeşitli faaliyetlerle dolu geçti. Katılımcılar, AR-GE projelerini sergileyerek fikir alışverişinde bulunma ve yeni iş birlikleri kurma fırsatı yakaladılar.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü, etkinliğin açılış konuşmasında, “Bu tür etkinlikler, üniversitelerimiz arasındaki iş birliğini artırarak, akademik ve girişimcilik dünyasında önemli gelişmelere kapı aralamaktadır” dedi.

Gün boyu süren etkinlik, çeşitli panel ve sunumlarla zenginleştirildi. AR-GE projeleri sergisi, büyük ilgi gördü ve birçok yeni fikrin hayata geçmesi için önemli adımlar atıldı. Katılımcılar, etkinliğin sonunda, böylesine verimli bir platformun tekrar düzenlenmesi dileklerini dile getirdiler.