Teknoloji ve Transfer Ofisinden Üst Yönetime Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Teknoloji ve Transfer  Ofisi Araştırma ve Uygulama Merkezi  tarafından Üniversitemiz üst yönetimine bilgilendirme sunumu yapıldı.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak,  Genel Sekreter Doç. Dr. Cihat Özgenel katıldı.

Gerçekleşen toplantıda birimimiz tarafından Üniversitemiz bünyesinde kurulması planlanan Ön Kuluçka, Kuluçka ve Teknokent hakkında hazırlanan araştırma raporunun sunumu gerçekleştirildi. Yine yakın zamanda kurulması planlanan Üniversitemiz fikri ve sınai haklar değerlendirme komisyonu hakkında bilgilendirme yapıldı.